Gradonačelnik uputio brzojav sućuti obitelji Hasana Čustovića

243

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je brzojav sućuti obitelji Hasana Čustovića, predsjednika Bošnjačkog dobrotvornog društva Merhamet Dubrovnik, dobitnika godišnje nagrade Grada Dubrovnika 2016. Tekst brzojava prenosimo u cijelosti:

Poštovana obitelji Čustović,

Ražalostila nas je vijest kako nas je napustio gospodin Hasan Čustović, čovjek kojeg smo poznavali prvenstveno po njegovom humanitarnom radu za kojeg je prije dvije godine dobio i nagradu Grada Dubrovnika.

Kao dugogodišnji predsjednik Bošnjačkog dobrotvornog društva Merhamet Dubrovnik posvetio se, u njezinim počecima, zbrinjavanju izbjeglica i prognanih, a nakon što smo ratna događanja ostavili iza nas, u Udruzi su skrbili o osobama treće životne dobi, kao i osobama s posebnim potrebama.

Samo veliki ljudi spremni su dati sebe u pomaganju drugima, a to najbolje svjedoči o njihovoj veličini.

Uvijek spreman pomoći, uvijek spreman pružiti ruku suradnje, razgovarati, graditi dobre, ljudske odnose, po svemu tome pamtit ćemo profesora Čustovića koji je u Dubrovniku ostavio neizbrisiv trag, ne samo humanitarnim djelovanjem nego i plemenitosti i blagosti u odnosu s ljudima oko sebe.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno izražavam iskrenu i duboku sućut zbog Vašeg gubitka.
 

S poštovanjem,
Gradonačelnik Dubrovnika
Mato Franković

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *