HDZ: Ljubo Nikolić bezočno laže i obmanjuje!

499

“Vijećnik Ljubo Nikolić, jurišnik „Srđevaca“ koji se prikazuje kao moralna vertikala ne samo Gradskog vijeća nego i čitavog Grada i okolice, javno lagao. U emisiji „Susreti utorkom“ Dubrovniknet.tv od 20. studenoga,  Ljubo Nikolić je na jasan upit: „Radi li Vaša tvrtka s Gradom Dubrovnikom?“ jednostavno slagao novinarku Lidiju Crnčević i čitavu javnost. Odgovorio je: „Nekada jesmo, ali od 2012. godine više ništa“.

Dakako, radi se o tvrtki Laus CC u kojoj je Ljubo Nikolić pomoćnik direktora, a uskoro, kako čujemo, i direktor. Dakle riječ je o osobi koja itekako mora znati s kime njegova tvrtka posluje. No, vijećniče Nikolić i prateći obožavatelji  liste „Srđ je Grad“, u laži noge kratke bivaju.

Tako je, unatoč tvrdnjama Nikolića da od 2012. godine Laus CC ne posluje s Gradom, u evidenciji financija Grada Dubrovnika razvidno da je tvrtki Laus CC od 2012. do 2018. godine isplaćeno 572 995 kuna!!!

Zaključak izrečenog u emisiji (kako „srđevci vole linkove stavljamo i mi na tu emisiju http://www.dubrovniktv.net/?id=2775#gVideo te preporučamo pogledati bezočnu laž od 28:16 minute emisije) i činjenice iz gradske evidencije je jednostavan- Ljubo Nikolić bezočno laže i obmanjuje!

I to je, dakle, taj pravednik i ta moralna vertikala koji svima na političkoj sceni ovećom soljenkom soli pamet. I o poštenju i o moralu, ali i o stručnosti. A, zapravo je samo jedan od itekako upletenih u „ingropane interese“.”

 

S poštovanjem,

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *