Humanitarna organizacija Cavtat 1950 još jednu akciju uspješno privela kraju

407

Iza Humanitarne organizacije Cavtat 1950 još je jedna dobro odrađena akcija za pomoć onima koji su u potrebi. “Odlično”, “Preukusno”, “Fenomenalno” samo su neki od komentara na večeru, ugođaj i uslugu u subotu  u restoranu Lancana.

Naime u restoranu Lancana u Moluntu održana je večera po posebnom meniju, a sav prikupljeni novac išao je u humanitarne svrhe: za Zakladu Otac Ivo Fiorović koja pomaže Konavljanima slabijeg imovinskog stanja i obitelji Ivane Štajduhar Bajurin koja se bori sa opakom bolesti.

-Na meniju su bila fina i domaća jela, a osoblje restorana je sve to začinilo i spremalo sa ljubavlju. Rezultat je bio osmijeh na licima mnogobrojnih posjetitelja večeri. Još jednom se zahvaljujemo Domagoju Pušiću i njegovim vrijednim i veselim zaposlenicima na potpori i odlično odrađenom poslu. Veliko hvala i Davoru Čupiću koji je dao svoju ‘notu’ na ovaj humanitarni događaj. Hvala svima koji su pomogli: mladićima iz Molunta, Mesnici Jax, obitelji Bego, Anđeli Kralj, Karlu Margaretić te svima koji su prisustovali i odazvali se pozivu, kažu organizatori ovog humanitarnog događaja.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *