J.Lo pozirala u kupaćem kostimu : Teško je povjerovati da ima 50 godina

143

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju gdje pozira u kupaćem kostimu.

Njeni obožavatelji su oduševljeni, a fotografija je u kratkom roku skupila više od dva milijuna lajkova. 

– Izgledaš predivno,dušo – jedan je od komentara njezinih obožavatelja.

Teško je povjerovati da je Jennifer nedavno napunila 50 godina. Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Institucija, kako joj pratitelji pišu na društvenim mrežama. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna.

Jennifer ne posustaje ni u jednom segmentu svog poslovnog života. Naime, njezin sljedeći filmski projekt je priča o ‘kokainskoj kumi’ Griseldi Blanco. Tako će glumiti zloglasnu kolumbijsku narko-šeficu u filmu ‘Kuma’, bit će jedna od producentica, a postoji mogućnost i da taj film bude njezin redateljski debi.

– Da sam sve koji su mi na početku karijere rekli da promijenim svoje tijelo, ne bih bila tu gdje jesam. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste – često ističe Jennifer u intervjuima. Odgoj u tradicionalnoj latinskoj obitelji učinio je svoje. Hrabrost, strast i samouvjerenost vrijednosti su koje je usvojila od najbližih.

Otkrila je kako je za dobar izgled pronašla idealan recept – kontrolirani unos kofeina, nekonzumiranje alkohola, dugotrajan i kvalitetan san i, naravno, teretana.

– Vježbam tri puta tjedno, uz to idem na jogu i na ples. Dobro se držim iako više ne ustajem u 5 ujutro da bih vježbala kao prije – govori Jen, a pazi i na prehranu.

IZVOR: 24SATA.HR

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *