Jesensko-zimske radionice Eko Omblića

250

Sa početkom Dječjeg tjedna  1.listopada 2018.započele kreativne jesensko zimske radionice za svu djecu i  mlade  Mokošice !

Jučer su  u našem Eko centru u Mokošici  pod motom :
„Kreirajmo zajedno za ljepši i veseliji dječji svijet „ početkom Dječjeg tjedna započele kreativne jesensko -zimske radionice  za djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke i Grada. Iste će se održavati u Eko centru i Eko parku u Mokošici.

Održavat će se uglavnom petkom  predvečer, subotom ili praznikom.

Kreativne radionice vodit će naši volonteri i  prijatelji iz drugih udruga. Planirali smo da će ove jeseni  i zime biti dosta  kreativnih radionica na temu :recikliranja i očuvanja prirode .Tako će se na tim radionicama praviti lavandini jastučići, oslikavati  dječjom  ukom ili salvetnom tehnikom  reciklirane kartonske kutijice,reciklirane staklene bočice, praviti mirisni sapunčići od  recikliranih sapuna.Isto tako će se  pripremati u našem Eko centru  razni džemovi od domaćeg voća te učiti praviti dubrovačke slastice kao :rozata ,hrostule, dubrovačke prikle i dubrovački bonbončini. U Eko parku  Ombla u Mokošici će se učiti pravilno saditi stabla kao i naše aromatično i ljekovito  bilje : lavandu, ruzmarin, smilje, metvicu i kadulju.

Oslikavati će se i uljepšavatu  dječjim rukama  i zidovi dječjih igrališta i parkova u Mokošicii Rijeci dubrovačkoj.
Sve kreativne radionice će za djecu  i mlade biti besplatne. O rasporedu kreativnih radionica djeca i mladi će biti obaviješteni preko FB stranice EKo centar Zeleno Sunce & Eko Omblići, preko  škola, vrtića, medija i na oglasnim tablama u Eko centru i Eko parku u Mokošici.
„Kreirajmo zajedno za ljepši i veseliji  dječji svijet „

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *