Kad se na tebe natovare svi tereti svijeta: pomozimo obitelji Pavić

352

Ana se kroz život borila s rakom limfnih čvorova, tešom polineuropatijom, reumatoidnim artritisom i tetraparezom. Zbog teške polineuropatije preporučena joj je barokomora. Karcinom limfnih čvorova dijagnosticiran je ovoj Zadranki 2008., a tri godine razarajući artritis i lupus, što je dovelo do kočenja i propadanja zglobova te slabijeg rada bubrega. Zbog operacija kralježnice, nekoliko puta je ova hrabra žena ponovo učila hodati. U vrijeme dok se suočavala s teškom i smrtonosnom dijagnozom, ova se žena morala suočiti i sa dijagnozama tada dva mjeseca stare kćeri Aurore koja je imalaa refluks želuca i trahelani bronh, poremećaj koji može dovesti do kolapsa pluća i gušenja.

Znamo kako je skupo biti bolestan..znamo kako naše financijske konstrukcije ne mogu izdržati troškove liječenja, odlaske u toplice. Što si bolesniji, to više košta. Nikome nije bitno što si iscrpljen na sve moguće načine. Anu Pavić su kure za skupa liječenja izašle preko 34000 kuna. Pratnju u Varaždinskim toplicama, morali su plaćati sami.

Anin suprug ostao je naglo bez sluha, a sada im ni sin nije zdravstveno dobro, stalno mu je loša krvna slika i mora hematologu. 

Ana uzima puno lijekova, između ostalog citostatike, kortikosteroide, a opioide HZZO ne pokriva, a mora ih uzimati zbog bolova. Ne pokriva zdravstveno ni lijekove za polineuropatiju, a Aurora se mora hraniti bezglutenskom prehranom.

Pomozimo Ani, onoliko koliko možemo:

Broj za uplatu :

ANA PAVIĆ
HR2124070003201897313 OTP banka

POTREBNA I ODJEĆA ZA DJEČICU
CURICA VEL. 142 broj noge 35
DJECAK:veličina M broj noge 43

Adresa :Ana Pavić
Cilj 7
23000 Zadar

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *