Kako joj uspijeva: Mihaela Mladin

1099
Svi mi želimo izgledati dobro, osjećati se ugodno u svojoj koži i stati u svoje najdraže rebe, međutim kad treba izbrojati kalorije ili odbiti čokoladni kolač, tu svi pokleknemo. Intervjuirali smo Mihaelu Mladin, fintess trenericu, pa da vidimo kako to njoj uspijeva.
 

Kako se Mihaela odlučila baviti ovim poslom?

 
“Od 18-te godine se aktivno bavim fitnessom i jednostavno uživam u tome. Iskreno, u početku kada mi je to bio hobi, nikad nisam ni mislila da će to jednog dana postati moj posao. Kako je vrijeme prolazilo nikada nisam odustajala od fitnessa i sve više ljudi me pitalo za savjete, vježbe i tako je potekla moja odluka da postanem fitness trener. Trenutno sam zavrsila crossfit i kettlebell obuku te Hard body level 1,2 i 3 . Zasigurno se neću na tome samo zaustaviti, imam neke planove, ali ne bih još razgovarala o tome.” “priča nam ova zgodna mlada žena.

Kako izgleda dan jedne fitness trenerice?

 
“Uh…moj dan… ovisi je li ljeto ili zima (smijeh) Ustajem se ujutro u 7 , obavezno doručkujem jer je za mene to najvažniji obrok u danu, zatim teretana, posao, spavanje, Dosta rano idem spavati, već u 22 sata i tako u krug. Kad se baviš fintessom, svaki dan je isti, osim ljeti haha, šalim se.
 
Pitali smo Mihaelu koliku ulogu igra prehrana uz trening?  
 
“Prehrana je za mene ne 70% kako kažu svi treneri i knjige, nego 100 %. Naravno, ako se želi vidljiv rezultat.”
 

Interesiralo nas je da li i Mihaela nekad zgriješi i ima svoj “cheat day”. “Iskreno kada odlučim biti na nekim svom “režimu”i guram prema nekom cilju onda ne. Mogu sebi reći nećeš i ne smiješ i onda to tako i bude. Kada nisam u tom svom “režimu” ili kada izađem iz njega onda svakako, pa i ja sam samo čovjek.”

 
MIhaela trenira osam grupa, svih uzrasta. Kako motivira sebe, a kako druge?
 
“Oduvijek sebe motiviram nekim svojim ciljevima, koje zadajem sama sebi i koje želim postići. A kako motiviram druge..ne znam, oni kažu kada me vide da sam im motivacija. Mislim da bi na ovo pitanje bolje odgovorile moje cure.”

 

Treninzi se održavaju na adresi Dr Ante Starčevića 81, a ukoliko nekoga zanima kako izgleda jedan Mihaelin trening, možete vidjeti na instagram profilu  _mihaelamladin ili na njezinoj Facebook stranici.

Rea Lucia Žuvela

 
 
 

 

 

   

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *