KETI ĆORVILA U NOVOM IZAZOVU MARIA MLINARIĆA!

461

Keti Ćorvila postala je poznata široj javnosti kada se odlučila biti jedna od kandidatkinja Života na vagi. Dubrovkinja je ostvarila zavidan rezultat, a sada želi nastaviti s zdravom prehranom i treninzima, pa se prijavila na izazov trenera Maria Mlinarića koji kreće za nekoliko dana.

– Odlučila sam se prijaviti na online izazov koji ce održati Mario Mlinarić u trajanju od 25 dana. Želim nastaviti s ostvarivanjem svog cilja. Znači, Mario prati vaš čitav izazov, uz savjete, treninge i plan prehrane. Nakon razgovora sa Mariom, shvatila sam da oko mene ima dosta prijatelja i poznanika kojima je podrška jako potrebna i tako sam odlučila da se ovaj put ne prijavim individualno vec da prijavimo ekipu. Naš tim se sastoji od 12 žena i jednog muškarca. Dvije žene koje su se malo kasnije prijavile individualno s nama su u viber grupi. Svakodnevno dijelimo lijepe i loše trenutke, jedna drugu podržavamo i uvijek smo spremne izaći u susret jedna drugoj., kaže nam Keti.

Prijave traju do 31.3. Potrebno je ući na Facebook stranicu Mario Mlinarić trening, lajkati je i uz upute na istoj, u inbox poslati prijavu.

– Ovim putem pozivam sve one koje imaju problem sa prekomjernom težinom da se prijave, jer ovo je zaista prilika koja se ne propusta. Besplatni treninzi, besplatan plan prehrane i biti pod velikim okom Maria Mlinarića je zaista rijetkost, a uz to će najbolji kandidati,  biti nagrađeni.
Ljudi prijavite se,jer vi to možete!, poručuje Ćorvila pozivajući sve one koji se bore s viškom kilograma da se pridruže i ovo ljeto dočekaju bez tereta kojeg svakodnevno nose. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *