Klapski spektakl “Klape na Stradunu” 9. kolovoza u Dubrovniku, ove godine nastupaju Tomislav Bralić i klapa Intrade, Šufit, Kampanel i Ragusa

705

Čarobni dubrovački Stradun ponovno postaje točka susreta najljepših klapskih pjesama, priznatih izvođača, tradicije, čarobne atmosfere i zaljubljenika u dalmatinsku pjesmu. Nakon 12 godina, “Klape na Stradunu” postale su nezaobilazan događaj za sve ljubitelje klapske pjesme, a i ove će godine vjernu domaću i stranu publiku 9. kolovoza oduševiti nastupima sjajnih izvođača.

Priznati klapski izvođači i najveći dalmatinski hitovi
Klapska pjesma je dio našeg identiteta i tradicije, a Stradun je savršeno mjesto gdje se te emocije mogu podijeliti s našom publikom“, poručili su Tomislav Bralić i klapa Intrade koji su prošle godine po prvi put nastupili na Stradunu u sklopu ove manifestacije. Oduševljeni publikom i čarobnom atmosferom, vraćaju se i ove godine.

Klapu Šufit ovaj je događaj također osvojio. Poznati su po svojim emotivnim interpretacijama, a na Stradun ove godine donose bogatstvo dalmatinske glazbene tradicije, ali i nove klapske hitove.

Energični nastupi i originalni aranžmani klape Kampanel unose svježinu u klapsku glazbu. Njihov repertoar za Dubrovnik donosi čar njihovog jedinstvenog stila i nikog neće ostaviti ravnodušnim, a kao domaćini, dubrovačka klapa Ragusa 9. kolovoza publiku će podsjetiti na ljepotu dubrovačke glazbene tradicije. Izvođači, kao i publika, jedva čekaju stvoriti nezaboravne glazbene trenutke pod zvjezdanim nebom Dubrovnika.

Svima draga tradicija
Klapski izvođači zadnjih godina nižu zapažene uspjehe. No, među brojnim koncertima i festivalima “Klape na Stradunu” za njih imaju posebnu važnost. Ovim se događajem slavi jedinstvena glazbena baština Dalmacije, sve ono što žive i sami svojim glazbenim radom. Publika taj žar neporgješivo prepoznaje iz godine u godinu pa ulaznice uvijek nestaju velikom brzinom. Budite i vi ove godine 9. kolovoza dio nezaboravne glazbene priče u jedinstvenom ambijentu Straduna.

Ulaznice su u prodaji u sustavu  Eventim. Koncerti “Klape na Stradunu” su uvijek rasprodani pa nemojte dugo čekati.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *