KLGB Srđ je Grad: Panika u redovima HDZ-a dostiže svoj vrhunac – Više se ne biraju ni sredstva niti način da se po svaku cijenu „sakriju ruke“ koje nisu čiste

264

“Panika u redovima HDZ-a dostiže svoj vrhunac. Više se ne biraju ni sredstva niti način da se po svaku cijenu „sakriju ruke“ koje nisu čiste. Sramotno ponašanje HDZ-ovaca koji koriste institut vijećničkih pi- tanja kako bi ušutkali i omalovažili glasove istine podsjeća na bivša vremena kojih se više ne želimo sjećati.

GDJE SU ODGOVORI?

Zar HDZ doista misli da će ih svjesno ignoriranje odgovora na pitanja Srđ je Grad sakriti pred očima javnosti, zar doista misle da ljudi ne vide što se događa!?

Kao što smo već objavili – dana 13.3.2018. Tvrtka Primorje gradnja d.o.o., kao opunomoćenik Grada Dubrovnika, podnijela je službeni zahtjev za ishođenjem lokacijske dozvole za rekonstrukciju dijela Liechteinsteinovog puta na čest. zem. 717/1, 717/16, 717/17, 755/1, 1275/4, 1275/5 i 1338 k.o. Gruž. Međutim, uvidom u dokumente pokazalo se da Primorje gradnja d.o.o. u tom trenutku nije bila op- unomoćenik Grada Dubrovnika za ishođenje lokacijske dozvole. To je mogla postati samo na osnovu davanja punomoći gradonačelnika Frankovića koji je potpisuje tek 27.4.2018.

Stoga hoćemo jasne odgovore na ova pitanja:

Po kojoj se to osnovi Primorje gradnja d.o.o. 13.3.2018. službeno predstavljala kao nositelj opunomoćenja Grada Dubrovnika?

Tko im je to odobrio prije gradonačelnika Frankovića?

Kako je uopće nadležni Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje smio izdati lokacijsku dozvolu (svega jedan radni dan nakon Frankovićeva potpisivanja punomoći krajem travnja!)   nekome tko se u trenutku davanja zahtjeva lažno predstavljao kao opunomoćenik investitora Grada Dubrovnika?

Ako gradonačelnik Franković na ova pitanja nema odgovore i ako ne pokrene istragu po ovom pitanju, onda se zaista radi o svjesnom prikrivanju očiglednih nepravilnosti u aferi Okrajak. I na kraju, umjesto odgovora na konkretno postavljena pitanja, nemojte nas zasipati rezultatima dubinskih analiza srđevaca, nego samo jednostavno – odgovorite!”

Srđ je Grad

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *