Koje su prognoze kladionica?

255

Prognozu HR kladionice možete pronaći na skoro svakoj hrvatskoj online kladionici. 

Igrač donosi odluku na koje oklade će se on kladiti, ali i dokazane statistike koje donose stručnjaci dobro dođu svakome. Dokazane statistike (analiza) se temelje na objektivnim podacima. 

Postoje kladionice mnogih tipova, međutim, mi ćemo proći kroz one najpopularnije u online kladionici ponuda, a to su nogomet, košarka i tenis. 

Prognoza kladionice

Predviđanje kladionica rezultata vam nudi detaljnu analizu prethodnih utakmica kako bi vam ukazali najbolji koeficijent na koji se možete kladiti. Ovo ne bi bilo moguće bez detaljnije statističke analize stručnjaka. 

Analize ne mogu uvijek biti 100 posto točne, što vam na kraju budi adrenalin za vrijeme klađenja. Ali budite oprezni da vam kladionica uvijek da opsežno objašnjenje za svaku analizu. Važno je da iza svakog predviđanja analize stoji tim stručnjaka. 

Najpopularnija analiza je analiza utakmice gdje vam kladionica nudi uvid u postotak prognoze za određene timove. Ali nogomet je timski sport, pa ne postoji jasna analiza jer vam se u kombinaciji s 2.30 i 2.80 neće savjetovati da se kladite na sam ishod utakmice. 

Ali moguće su druge opcije klađenja kao što su konačni broj golova na kraju utakmice ili najboljeg igrača, koliko penala će se dogoditi i slično. 

Osim nogometa, popularna je i košarka koja je timski sport kao i nogomet, međutim, u ovom se sportu obraća više pažnje nego u nogometu. Kada se igra na domaćem terenu, skoro uvijek se predviđa da će tim s domaćeg terena imati više prednosti nego onaj koji nije na domaćem terenu. 

Zatim imamo tenis koji postaje sve popularniji godinama, te je najpraćeniji sport na koji se kladi između individualaca.

Kada se analiziraju svi rezultati individualaca, onda vidimo faktore koji se mogu uzeti u obzir. Na primjer, neki igrač može igrati lošije protiv ljevaka ili u obrnutom slučaju, dešnjaka. 

Najviše se obraća pažnja na ostvarenje u karijeri individualaca, osvojenih turnira i slično. 

U svakom slučaju, nikad ne znamo je li igrač imao loš dan, ima li ikakve ozljede itd. Stoga moramo uzeti sve te stvari u obzir. 

Tipovi prognoza kladionice

Sportove koje smo naveli možete pronaći na mnogobrojnim online kladionicama. 

Prognoza je predviđanje događaja koji su najzanimljiviji igračima. Kada kladionica vidi da se mnogo igrača kladi na nogomet, oni će poboljšati svoju analizu ishoda utakmica kako bi poboljšali igračevo iskustvo. 

Ukoliko se susretnete s prognozom koja nema nikakvih argumenata na temelju kojih je došlo do te prognoze, nemojte nasjesti jer se u većini slučajeva radi o neozbiljnom igraču. 

Najbolji savjet je da pratite stručnjake preko društvenih mreža ili na stranicama kladionice kako biste otkrili najbolju prognozu. Stručnjaci će vam u većini slučajeva objasniti zašto će sportski događaj (tim ili pojedinac) pobijediti ili izgubiti. On vam može reći sve kako bi vam povećao uvjete dobitka, te samim time i smanjio vaše gubljenje novca. 

 

PROMO

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *