LAZARETI DANCE INVASION

346

Plesna invazija projekt je koji se održava u suradnji Plesnog studija Lazareti i Dubrovačke baštine u Lazaretima od 9.-14.8.2022.

U ovom programu sudjeluje 5 različitih plesnih mentora koji će s polaznicima obraditi razne plesne tehnike : Petra Ravbar / jazz, lyrical

  Valentina Walme / latin

  Gabriela Pilić / latin

  Andrea Granić / musical theatre, fusion

  Dijana Jajčević / show dance, contemporary

Svi mentori profesionalni su plesači i osvajači brojnih međunarodnih i svjetskih odličja, neke od njih gledamo u različitim emisijama na televizijskim programima kao što su Ples sa zvijezdama, Tvoje lice zvuči poznato i sl.

Plesna invazija namjenjena je svim plesačima i rekrativcima koji imaju više od 7. godina.

Polaznici će imati intenzivne treninge svaki dan koji će se odvijati u dvije lađe, a posljednji dan (14.08) na platou Lazareta održat će se i Gala večer / produkcija. Tu će polaznici prezentirati koreografije koje su pripremili s mentorima tijekom invazije, a zaplesati će i neki od mentora plesača.

Veselimo se ovom rasplesanom tjednu u Lazaretima i vjerujemo kako će biti svim polaznicima iskustvo za pamćenje!

Događaj su sponzorirali: Turistička zajednica Dubrovnik, Dubrovnik Pass, Deša Pro, Kavana Lazareti, Koshara, D beauty bar, Arbotega, Slatko kao cukar, Ljekarna Čebulc, Škrabica uspomena, Dare to wear Mljet, Bural – Terra Croatica.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *