LJETO U GRUŽU Tjedna najava događanja

699

U Gružu svakog tjedna možete ‘uloviti’ mnoštvo raznovrsnog sadržaja koje će vas zadržati u toplim ljetnim večerima izvan kuće. Kako bismo vam olakšali odabir i ovaj tjedan Vam predlažemo:

Srijeda 30.lipnja, 21h:  Stand TUP comedy Dubrovnik “Žena za volanom” Martina Ipša One Woman Show u Dvorište TUP – pogledajte začetnicu stand up komedije u Sloveniji te ženu koja je uspjela nasmijati prepunu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog! Rezervirajte ulaznicu na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Četvrtak 01.srpnja, 21h: Stand TUP comedy Dubrovnik “Žena za volanom” Martina Ipša One Woman Show u Dvorište TUP pogledajte najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show Balkana uz EX YU after party!

Subota 03.srpnja, 08:30h: Humanitarni šahovski turnir ”Dubrovački gambit” u parku Luja Šoletića koji je zamišljen kao okupljanje šahovskih entuzijasta. Turnir je amaterskog karaktera te su na njega pozvane sve generacije, od onih najmlađih do onih najstarijih.

Radi epidemioloških mjera broj prijava je ograničen na 60 te Vas ovim putem molimo da se prijavite na mail gruzfestival@gmail.com do petka navečer.

Subota 03.srpnja, 20h: zabavite se uz DJ Lane koji će svirati funky house u Dubrovnik Beer Company,  a u Urban & Veggie Restaurant sa gramofonskih ploča moći ćete čuti hitove iz 80ih!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *