Humanitarni šahovski turnir ”Dubrovački gambit”

401

Pozivamo Vas na Humanitarni šahovski turnir ”Dubrovački gambit” koji će se održati ovu subotu 03. srpnja u parku Luja Šoletića u Gružu.

Turnir je amaterskog karaktera te su na njega pozvane sve generacije, od onih najmlađih do onih najstarijih.

Radi epidemioloških mjera broj prijava je ograničen na 60 te Vas ovim putem molimo da se prijavite na mail gruzfestival@gmail.com do petka navečer.

Ovom turniru htjeli smo dati i jednu humanu crtu tako da ga organiziramo zajedno sa svima već znanom humanitarnom grupom „Tata je Tata –Dubrovnik“ , gdje ćemo umjesto kotizacije za sudjelovanje skupljati vaše dobrovoljne priloge za jednu peteročlanu obitelj iz Dubrovnika , za daljnje potrebe troškova liječenja djece, koji su zaista visoki ( zbog diskretnosti obitelji namjerno nismo imenovali).

Prilog nije obavezan za sudjelovanje na turniru te je svako pozvan izdvojiti koliko mu osobna situacija dopušta. Pozivamo i sve one koji možda ne igraju šah da dođu i podrže ovu humanitarnu inicijativu.

Turnir počinje u subotu 03. srpnja u 08.30 ujutro u parku Luja Šoletića. Nakon kratke uvodne riječi organizatora, upoznat ćemo sve sudionike s pravilima te započeti turnir.

Turnir organizira Kulturni centar Jadran u suradnji sa udrugom Informadur, Zajednicom tehničke kulture Dubrovnik, grupe Tata je tata, Udrugom veterana, vojnika i domoljuba uz potporu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Dubrovnik i tehničku podršku Šahovskog kluba Dubrovnik.

Dođite, družite se sa nama, zaigrajte šah i pomognite ovoj mladoj dubrovačkoj obitelji da prebrodi tešku situaciju.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *