Dubrovčanin nahvalio Plenkovića, obrušio se na Pernara i krajnju desnicu: Evo što poručuje

466

Komunikacijski stručnjak i nekadašnji premijerov savjetnik Krešimir Macan u razgovoru za Glas Slavonije pretresao je godinu i dotakao se mnogih zanimljivih tema.

Prema njemu, loše je što je kvaliteta komunikacije, poglavito u Saboru pala, usprkos tome što je godina koja je za nama u Saboru bila učinkovitija nego prethodne. Ono što u komunikacijskom smislu Macan smatra promašenim, moglo bi se okarakterizirati i kao neizravna kritika Ivana Pernara iz Živog zida.

Jer kako je naveo, loše je kad “vas iznose iz sabornice, kad izvodite show blokiranjem pozornice”. U godini za nama, uvjeren je ovaj ekspert, naslušali smo se laži o Istanbulskoj konvenciji, a priča o Agrokoru po njemu je dobro iskomunicirana. Pitanje je samo misli li pritom Macan na komunikaciju preko mailova koji su naknadno procurili u javnost, a iz kojih se razaznala uloga premijera Plenkovića i njegove karavane u aferi s akterima skupine Borg.

“Bitno je da je sve što se prividno izgubilo zbog Istanbulske konvencije pa i Agrokora vratilo a da naizgled krajnja desnica na tome nije profitirala”, poručio je Macan hvaleći Plenkovićev odličan rezultat u anketama.

“Plenković je na primjeru Darka Milinovića pokazao kakva je sudbina onih koji mu se javno suprotstave”, podsjetio je komunikacijski stručnjak, koji se dotakao i euroizbora. Uvjeren je kako na njima šanse imaju Živi zid i vladajući HDZ dok će se ostali po tome pitanju morati potruditi.

dnevno.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *