Mahmut Orhan, Camelphat, The Vibe, Secret – Tjedan u Revelina koji ne smijete propustiti!

347

Ovaj tjedan Revelin postaje središte glazbenih događanja u Hrvatskoj. Svoje ulaznice nabavite što prije u uredu Revelina gdje traje akcija 1+1 ulaznica za samo 100 kuna!

Tvorci velikog ljetnog hita “Cola“ ove srijede nastupaju u sklopu Dancelectric Residency programa u Revelinu. Kvalitetna glazba, produkcijska ostvarenja i brojni hitove doveli su dvojac Camelphat do zvjezdanog statusa u glazbenoj industriji. Ne propustite srijedu u Revelinu.

Četvrtak se zabavite uz Hip Hop i R’n’B večer uz DJ Em Bee. The Vibe zabave četvrtkom pronašle su put do svih, te je četvrtak u Revelinu zasluženo proglašen prošlotjednim odličnim provodom.

Mahmut Orhan vraća se ovog petka u Revelin i najavljuje neponovljivu atmosferu i najbolju zabavu do sada. Uz brojne nove stvari iz vlastite produkcije, Mahmut će puštati i neke od najpoznatijih hitova. Požurite po svoje ulaznice u ured Revelina ili online!

U subotu vas očekuje novi nastavak “Secret-a“. Kakvu tajnu će vam novi nastavak ovog odličnog produkcijskog show-a otkriti, pogledajte ovu subotu u Revelinu.

Požurite u uredu Revelina po ulaznice za sve nadolazeće događaje.


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *