Majka Sanja: Karte su rezervirane, idemo u Ameriku izliječiti Milu

356

“Nemojmo stati na Mili. Mila je otvorila veliko hrvatsko srce. To ne postoji, sigurna sam, nigdje na svijetu! Mene je Hrvatska zadužila”, rekla je majka male Mile za Hrt.

Dodala je i kako su karte rezervirane te da sigurno idu u Ameriku i očekuju da će biti izliječena.

“Mila je odlično. Čudesno dobro s obzirom na ovu nevjerojatno tešku bolest i dijagnozu s kojom se bori i nosi. Ja iskreno vjerujem da je ta ogromna snaga i te sve silne molitve koje su uperene to što je postiglo te čudesne rezultate da Mila trenutno ima vrlo dobru nalaze i vrlo dobro krvnu sliku i da očekujemo da će bez nekih većih komplikacija proći ovaj veliki put koji je pred nama i sretno stići u Ameriku, na daljnje liječenje”, rekla je Sanja Matijević Rončević.

“Danas smo čuli nove informacije iz prve ruke. Čuli su se profesor doktor Dragan Primorac i profesor Richard Aplenc. Ono što smo čuli je vrlo ohrabrujuće i vrlo obećavajuće. Priča se o vrlo ohrabrujućem planu liječenja za Milu koji ne postoji ovdje u Europi. To je prva faza kliničkih ispitivanja koja je polučila jako dobre rezultate za ovu rijetku bolest. i očekujemo da ćemo tim načinom liječenja izliječiti Milu”, rekla je Milina majka.

Na pitanje novinarke, kako će konačnu odluku o odlasku donijeti sutra, Sanja Matijević rekla je da uopće ne sumnja u to da idu u Ameriku.

“Mi sigurno idemo,u to uopće ne sumnjam, rezervirali smo karte, apsolutno svi su nam izašli u susret, hvala svima u američkom veleposlanstvu.

Moja poruka je: nemojmo stati na Mili! Ona je otvorila to veliko hrvatsko srce, to ogromno srce koje ne postoji nigdje u svijetu. Ja osobno sam razmišljala da ću s obitelji otići i tražiti svoju budućnost negdje drugdje. Ali ja i moja obitelj ćemo zauvijek biti tu za sve dobre ljude u ovoj zemlji, pozivam sve da se okrenu jedni prema drugima i da pruže ruke jedni drugima i da nastave biti ovako otvoreni prema svima”, poručila je majka Sanja.

IZVOR: maxportal.hr  /Foto:hrt
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *