Međunarodna humanitarna izložba “Peaceful Sky for Ukraine”

197
“Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje međunarodne izložbe radova djece i mladih “Peaceful Sky for Ukraine”/”Mirno nebo za Ukrajinu”, u petak, 5. kolovoza 2022. godine, u 19 sati u prostoru Centra za mlade Dubrovnik.”, kažu organizatori ove izložbe.
Izložbu nam dovodi pokret mladih “Zdrava Ukrajina”, koji od 2014. godine organizira program rehabilitacije kroz likovno stvaranje za djecu pogođenu ratom. Intenziviranjem rata u Ukrajini, 2022. godine, projekt razvija humanitarnu notu te pod nazivom “Peaceful Sky for Ukraine” izlaže radove mladih umjetnika diljem Europe.
Ovom prilikom, u suradnji s Centrom za mlade Dubrovnik i Gradom Dubrovnikom, izložba je otvorena do 8. kolovoza, u vremenu od 8 do 19 sati.
Svim posjetiteljima, naročito onima koji žele doprinijeti akciji, važno je napomenuti da će se, osim donacijama, pomoć moći pružiti i kupnjom nekih od izloženih slika.
Također, kao dodatak izložbi, 8. kolovoza u 9 sati, bit će održana likovna radionica za zainteresiranu mladež pod vodstvom akademske slikarice Ivane Jovanović- Trostmann. Zajednički rad ostat će u Centru za mlade kao ukras i uspomena na izložbu, a za radionicu se možete prijaviti na: https://forms.gle/7McBhDJqZEVY2m829
Veselimo se Vašem dolasku i prilici da zajedno pomognemo!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *