Ministrica Vučković u pratnji zamjenice Marević svečano u Stonu uručila Odluke iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo FLAG Južni Jadran

466

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković u pratnji zamjenice Žakline Marević svečano je u utorak u Stonu uručila četiri Odluke iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo FLAG Južni Jadran u okviru mjere III.3 „Provedba strategija lokalnog razvoja – projekti koje podupiru FLAG-ovi“.

Jedna od mjera koje provodi FLAG Južni Jadran je i mjera 1.1 “Jačanje zaštite prirodnih resursa kao preduvjeta održivog razvoja (višenamjenska plovila)“ za koje su donesene Odluke o dodjeli 526 tisuća kuna Primorskom komunalnom društvu d.o.o. Slano, po 527 tisuća kuna tvrtki Komunalne djelatnosti iz Vele Luke te Javnoj ustanovi Park prirode Lastovsko otočje te više od dva milijuna kuna Komunalnom društvu Ston.
Odlukama o dodjeli sredstava ukupno je dodijeljeno 3.6 milijuna kuna, od čega je 85 posto sredstava iz fondova EU dok preostali dio ide iz državnog proračuna.
Zamjenica Marević ovom prilikom se zahvalila Vladi RH, resornom Ministarstvu i ministrici Mariji Vučković, kao i RRA DUNEA Melaniji Milić na njihovom doprinosu u pripremi projekata.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *