Musa i Mandić pozitivni na koronavirus

286

Reprezentacija Hrvatske ostala je bez Davida Mandića i Željka Muse koji su pozitivni na koronavirus.

”Kao što je to već uobičajeno posljednjih nekoliko dana, svaka reprezentacija koja sudjeluje na Europskom prvenstvu s nestrpljenjem očekuje rezultate PCR testiranja. Za hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, vijesti ponovno nisu dobre. Na listi Covid – 19 pozitivnih igrača od danas su David Mandić i Željko Musa. Prema protokolu, oni se nalaze u izolaciji te neće biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu za večerašnju utakmicu s Ukrajinom. Svi ostali igrači (osim već ranije pozitivnih) i članovi stručnog stožera bili su negativni na današnjem PCR testiranju”, objavio je HRS.

Umjesto Željka Muse sada upada Jakov Gojun koji je jučer stigao u Mađarsku, a mogao bi imati značajnu minutažu večeras u obrani.

“Ono što sad strahujemo je što nam je fizioterapeut pozitivan, a on je taj koji je izložen i radi s najviše igrača. Trebamo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, na nama je da se što prije pripremimo za Ukrajinu”, rekao je Hrvoje Horvat prije dvoboja.

Ukrajina je izgubila oba susreta do sada i definitivno je najslabija momčad naše skupine. Vodi je njemački stručnjak Michael Biegler. Nakon sedam godina trenerske karijere u klubovima, 2012. godine preuzeo je poljsku reprezentaciju. Hrvatsku ne pamti po dobrom jer smo ga na Europskom prvenstvu 2016. pobijedili s 14 razlike i napravili jednu od najvećih senzacija u povijesti ovih natjecanja. Nakon toga, dvije godine vodio je njemačku žensku reprezentaciju. Od kolovoza prošle godine sjedi na klupi Ukrajine.

Dnevnik.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *