Nakon mjesec dana potrage u Salzburgu pronađen Marko Perkušić

104

U ime obitelji je to za Fenix-magazin  potvrdila Mija Rajić. Nije znala reći ništa o detaljima  kao ni to gdje je Perkušić bio više od mjesec dana i je li bio upoznat s potragom koja je za njim nastala u iseljeništvu i domovini.

Putem svog Facebook profila u srijedu se oglasio i sam Marko Perkušić. Zahvalio se svima na podršci, nesebičnoj ljubavi i pažnji.

“Nije važno koliko si puta u životu pao, važno je koliko si puta ustao”. Dragi moji, ovom prilikom bi vam svima htio zahvaliti na nesebičnoj ljubavi, pažnji i podršci koju ste mi pokazali u ovih mjesec dana. Vidimo se uskoro, Voli vas vas Marko!”, napisao je.

Prijatelji mu i dalje pišu poruke podrške te ističu koliko su bili zabrinuti.

Miroslav Piplica  koji je Perkušića tražio po Salzburgu zajedno s njegovim bratom kaže, Perkušića je  pronašao brat.   – Markov brat je obilazio ulice, ljudima pokazivao njegovu fotografiju i  pronašao ga u jednoj ulici. Pomogli su i ljudi koji su čitali da je Marko nestao i javljali informacije.  Sad je s bratom u Salzburgu, sutra dolazi u Beč pa ćemo znati više, no sad jedino znam  da je pokraden. Ukrali su mu 1.500 eura, mobitel i tablet – kazao je Piplica.

Tko ga je pokrao i zašto se nije javio policiji, vjerojatno će se doznati u narednim danima. Najvažnije je, ipak,  da je Marko Perkušić pronađen živ i zdrav.

fenix-magazin.de

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *