Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog stožera također će dobiti svoju medalju

235

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević, stručnjak za odnose s javnošću Damir Jugo te novinar HRT-a Boris Jelavić gostovali su u emisji Otvoreno. Raspravljali su o svemu što se događalo u posljednjih 50 dana, od priprema sve do finala i spektakularnog dočeka u Zagrebu.

Osim toga, na tapeti je bila i budućnost reprezenetnacija, a između ostalog i pitanje hoće li Nikola kalinić dobiti srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva.

Podsjećamo, Nikola Kalinić potjeran je iz reprezentacije nakon utakmice s Nigerijom, kada je odbio ući u igru “zbog bolova u leđima”.

“To da je potjeran je malo prejaka riječ, on je odlukom izbornika ipak udaljen iz sastava i to se na kraju očito pokazalo dobrom odlukom. Što se tiče medalje, ono što ja znam, je da će Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog stožera također dobiti svoju medalju”, rekao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Još jedan je to potez, kojim su naši Vatreni dokazali koliko su veliki. Kalinić je jedan od najzaslužnijih što su uopće bili u Rusiji, nakon što je zabijao u dodatnim kvalifikacijama, ali potezom na početku SP-a narušio je disciplinu u momčadi, što Dalić nije mogao prešutjeti.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *