NOVA AKCIJA DRUŠTVA DUBROVČANA U ZAGREBU: Poklon vrijedan 480 eura za dubrovačke maturante

302

Društvo Dubrovčana u Zagrebu u suradnji s portalom Gradivo.hr poklanja licence za online pripreme za državnu maturu maturantima slabijeg socio-ekonomskoga statusa i maturantima koji su djeca branitelja, a žive na području Dubrovnika, Konavala, Župe Dubrovačke, Dubrovačkog primorja, Pelješca ili Mljeta.

Jedna licenca u vrijednosti od 480 eura obuhvaća paket svih riješenih zadataka s državnih matura u posljednjih 5 godina iz matematike A i B razine, hrvatskog, fizike i kemije. Osim više od 5000 video-rješenja, licenca uključuje pristup i online skriptama s teorijskim objašnjenjima, formulama te QR zbirkama zadataka za dodatnu vježbu. Ukupno se poklanja 30 licenci po principu najbrže prijave. Prijave se zaprimaju putem linka: http://tinyurl.com/dumaturanti

Velikih 40% popusta na kupnju licence za pripremu za državnu maturu Društvo Dubrovčana u Zagrebu i portal Gradivo.hr omogućuju za sve maturante s područja Dubrovnika, Konavala, Župe Dubrovačke, Dubrovačkog primorja, Pelješca i Mljeta. Prijave za kod za popust zaprimaju se putem linka: http://tinyurl.com/popust40

Prijave se zaprimaju do 1. ožujka 2024.

– Nakon humanitarne akcije povodom 55. obljetnice Društva Dubrovčana kojom prilikom smo prikupili i uplatili 8000,00 eura za stipendije studentima koji su odrasli u Dječjem domu Maslina u Dubrovniku, Društvo Dubrovčana u Zagrebu i portal Gradivo.hr čiji je osnivač član Društva Marko Nožica pokreće novu akciju, kazala je predsjednica Društva Dubrovčana u Zagrebu Nikolina Klaić. Cilj nam je maturantima slabijega socio-ekonomskoga statusa s dubrovačkog područja otvoriti mogućnost da se mogu dobro pripremiti za državnu maturu o kojoj im ovisi mogućnost upisa na fakultet jer smatramo da financijski status ne smije predstavljati prepreku daljnjem obrazovanju. Jednaku mogućnost otvorili smo i maturantima koji su djeca branitelja, a za sve maturante s dubrovačkog područja osigurali smo popust od velikih 40% za pripreme za maturu. U ime Društva Dubrovčana zahvaljujem se gosparu Marku Nožici na inicijativi i suradnji.

– Razvili smo platformu koja nudi uspješniji model pripreme za državnu maturu, oslanjajući se na inovativni pristup “pametnog učenja” koji je prilagodljiv individualnim potrebama učenika. Dosadašnji rezultati ukazuju na skoro 100% prolaznost naših učenika. Želimo rušiti socioekonomsku barijeru u obrazovanju kroz aktivnosti poput ove koju organiziramo s Društvom Dubrovčana u Zagrebu. Naša misija je omogućiti svakom učeniku priliku za uspjeh, bez obzira na njegove financijske mogućnosti, i vjerujemo da smo na pravom putu ostvarenja tog cilja, kazao je suosnivač portala Gradivo.hr Marko Nožica.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *