Novi tipTravel magazine uvrstio Pelješac i Korčulu u hit destinacije 2022.

262

Uoči skorog otvorenja Pelješkog mosta tipTravel magazine, vodeći hrvatski online magazin o  turizmu i putovanjima koji je, kroz svoje hrvatsko, englesko i njemačko izdanje čitan u više od  140 zemalja svijeta, uvrstio je poluotok Pelješac i otok Korčulu u hit destinacije 2022. godine  te ih predstavio kroz glavnu temu broja.  

Pod naslovom “Top 5 razloga za dolazak” magazin predstavlja Pelješac kroz prvorazredne  kulturne atrakcije (s naglaskom na Stonske zidine), zanosnu enogastronomiju (poluotok  kamenica i vina), rajske plaže i niz mogućnosti za aktivan odmor u netaknutoj prirodi  (naglasak na biciklizmu i surfanju), a poluotok ističe i kao sigurnu destinaciju koja nudi i  kvalitetne i raznolike mogućnosti smještaja.  

U nastavku je predstavljen i otok Korčula kroz sjajna predstojeća događanja od kojih se  posebno ističu Festival viteških igara, u sklopu kojeg se izvode jedinstveni viteški plesovi  moreška, kumpanija i moštra, te Festival vina i Festival pošipa.  

Magazin donosi i turističke priče o nizu drugih hrvatskih destinacija, predstavlja ključne  turističke trendove u 2022., otkriva pet ideja za nezaboravna putovanja s djecom, a već u  srpnju će biti nadopunjen novim inspirativnim idejama i preporukama za putovanja.  

Svojim besplatnim online izdanjima pozicioniranim na Issuu.com platformu, vodeću u svijetu  za digitalna izdanja magazina, tipTravel magazine dopire do čitatelja iz više od 140 zemalja  svijeta, pa je riječ o velikoj online promociji Hrvatske prema domaćim, ali i prema turistima na  našim ključnim emitivnim tržištima. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *