Novo u Gradu: “Muzej” ljubavnih priča

442

Najljepša emocija dobila je svoj dom u Gradu! U Pilama se danas otvorio jedinstveni zabavno – izložbeni prostor s prvom globalnom kolekcijom prikupljenih i doniranih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti. Ovo je izvrsna prilika da i vaša ljubavna priča postane dio kolekcije “Muzeja” ljubavnih priča.

U prigodnom ambijentu “Muzeja” ljubavnih priča (eng. Love Stories Museum) kroz kratke osobne priče i izložene predmete iskusit ćete emotivne “crtice” iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s dubrovačkom publikom i posjetiteljima. Među brojnim izloženim eksponatima našla se i suvenirska šalica iz Švedske koja je neočekivano povezala rastavljenu Amerikanku i Francuza, priča o mladiću koji je svoju buduću suprugu upoznao na sprovodu, kao i emotivna priča o paru pred razvodom koji je odlučio svom braku dati posljednju priliku.

Dubrovačkim gostima i turistima sigurno će posebno biti zanimljive izložene autentične povijesne priče, legende i romantični običaji dubrovačkog kraja, a tu je i kutak za ljubitelje popularnih filmskih i TV uspješnica koje su se snimale u Gradu – poput neizostavne “Igre Prijestolja”, “Ratova Zvijezda” i “Robina Hooda”.

Obožavatelji glazbenih nota doći će na svoje u “Muzeju” ljubavnih priča i možda se po prvi put upoznati s do sada malo poznatim detaljima iz osobnog života legendarnih svjetskih glazbenika, a bit će otkrivene i osobe koje su nadahnule stvaranje najpoznatijih ljubavnih pop i rock pjesama svih vremena.

Najmlađi posjetitelji “Muzeja” ljubavnih priča imaju besplatan ulaz i svoju dječju sobu, dok se svi odrasli posjetitelji i parovi mogu potpisati na “Ljubavni zid” te ostaviti svoju zajedničku fotografiju ili selfie i tako pomoći kreirati jedinstvenu posvetu svim zaljubljenima u Dubrovniku, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju – mogu se slobodno javiti u “Muzej” ljubavnih priča.

Novootvoreni “Muzej” ljubavnih priča možete od četvrtka 10. svibnja posjetiti na adresi Od Tabakarije 2 (kraj restorana Orhan) u Pilama.

Više informacija o “Muzeju” ljubavnih priča doznajte na web stranici https://lovestoriesmuseum.com i profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.


Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *