OBJAVLJEN NAGRADNI NATJEČAJ ZA BESPLATAN BORAVAK U DUBROVNIKU

479

Grad Dubrovnik u listopadu prošle godine bio je domaćin prve konferencije ”Dubrovnik za digitalne nomade”  te se i kao predvodnik ove inicijative u Hrvatskoj predstavio kao cjelogodišnja destinacija. Potaknuti iznimnim uspjehom listopadske konferencije, Dubrovnik svoju ozbiljnu usmjerenost diversifikaciji turističke ponude i razvojem novih sadržaja nastavlja upravo ovim novim projektom. „The Dubrovnik  digital nomad-in-residence” je natječaj usmjeren zainteresiranim digitalnim nomadima za boravak u Dubrovniku. Kroz ovaj program se naš grad promovira i pozicionira kao atraktivna i poželjna destinacije za digitalne nomade. Deset digitalnih nomada koji će biti odabrani putem nagradnog natječaja, boravit će besplatno u Dubrovniku mjesec dana, od 23. travnja do 23. svibnja 2021.. Tijekom svog radnog  boravka u Dubrovniku, nomadi će kroz različite aktivnosti, radionice te izlete detaljno istražiti grad i okolicu, upoznati način života lokalnog stanovništva i kulturne sadržaje, čime će doprinijeti jačanju ugleda grada među digitalnim nomadima na globalnoj razini.

Digitalni nomadi su vrlo važni za odredište u kojem borave, jer svojim aktivnostima intenzivno promoviraju destinaciju, njihovi boravci su duži od prosječnih turističkih boravaka, ali i u svoje novo okruženje investiraju osobno, profesionalno i financijski. Treba naglasiti i da digitalni nomadi nerijetko borave u razdobljima izvan glavnih sezonskih mjeseci. Postaju ambasadori svog novog grada te na taj način privlače i svoje prijatelje, obitelji i sve više digitalnih nomada.  

Zainteresirani digitalni nomadi mogu se prijaviti na natječaj putem stranice http://saltwaternomads.com/apply/ , a prijave za natjecanje su otvorene od 5. do 31. ožujka 2021..

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *