ODLIČNO JE, OD GAVRILOVIĆA JE! Evo tko je osvojio bogati Gavrilovićev poklon paket u 5. krugu darivanja

1222

Izuzetno smo ponosni što je Gavrilović i ove godine jedan od glavnih sponzora u našim tradicionalnim nagradnim igrama, a dobitnik bogatog poklon paketa u petom krugu darivanja je JOŠKO BENDER.

Dobitnik se može javiti putem poruke na našu Fb stranicu ili na kontakt broj 095 385 0344 radi dogovora o preuzimanju poklona.

Generacijama bolje

– Zahvaljujući dugogodišnjoj postojanosti i čvrstom brendu kojem se vjeruje, Gavrilović proizvodi postali su svojstveni must have svakog domaćinstva. Dokaz njihovoj kvaliteti i prihvaćanju svih generacija jesu brojna priznanja i osvojene nagrade, a među posljednjima je i Coolest Brands Awards, u kojem je generacija Z proglasila Gavrilović najcool brandom u kategoriji salama. Tako tvrdi neovisno istraživanje provedeno od strane Ipsosa i JoomBoosa, kojim su također dobivena i saznanja o najvažnijim aspektima ”Z” načina života kao što su medijske navike, korištenje pametnih telefona, različitih aplikacija, odluke o kupnji određenih brandovima, stavovi o istima…

Fejs generacija, iPhone generacija, Gen Z… Sve su to imena za mlade koji su, kako se kaže, prije naučili koristiti miš nego žlicu. Ipak, u svoj pretežito digitalni svijet, odlučno puštaju i prihvaćaju one koji njeguju tradiciju, odnosno one koji znaju kako ju servirati za moderno doba i vrijeme pred nama.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *