ODLIČNO JE, OD GAVRILOVIĆA JE! Zaigrajte s nama i osvojite bogati Gavrilovićev poklon paket!

1321

Poigrajte se osjetilima kroz paletu novih, izuzetnih, jedinstvenih Gavrilović pašteta. Neka vas prepoznatljiv Gavrilović potpis još jednom uvjeri u beskompromisnu, vrhunsku kvalitetu, a prvoklasne Paštete Art pozovu i izazovu…

“Poznajete nas. S pravom držite kao pouzdane, provjerene i generacijama omiljene. Razlog tome jest što je naš rad satkan vještinom, isprepleten tradicijom i zaokružen vizijom dobrog življenja, već 330 godina. Činjenice su to i brojke uz koje bez zadrške zajedno možemo ustvrditi – Odlično je, od Gavrilovića je!”

No postoji li prostora za više, bolje? Čak i od najboljeg? Volje, znanja i inspiracije ne manjka… Stoga svaki djelić naše biti odlučno kaže – Iskušaj me! Pa neka vještina stvara umjetnost, a vrijeme pred nama neka servira zavodljive okuse. Neka se poigra s osjetilima kroz paletu novih, izuzetnih, jedinstvenih Gavrilović pašteta.

Kušajte, upijajte i uživajte u svemu što su ove najfinije paštete ‘’naučile’’ i preuzele od najiskusnijih majstora zanata, te što ponosom, noseći i predstavljajući suvremene novitete industrije, upravo predstavljaju.

Easy peel otvaranje, bez konzervansa, soje ili umjetnih bojila, spravljene od ukusnih kokošjih i pilećih filea te kao nagovještaj novog poglavlja delicija, zaokružene novim, zavodljivim okusom tune.”  – poručuju iz Gavrilovića.

Gavrilović je partner portala Dubrovnik INsider, a našim čitateljima pripremili su bogate poklon pakete.

Peti krug 3.ciklusa darivanja kreće danas.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *