Otkrivamo koja će obuća biti hit ove sezone! Totalni popust do 70% zbog zatvaranja u Mass trgovini u robnoj kući Minčeta

5982

Jesen najavljuje nove modne trendove, prvenstveno one koji spajaju modu i udobnost. Trend koji sve više prednjači je monokromatska obuća, neovisno o boji, a posebno su moderne nijanse u boji koju neki nazivaju prljavo bijelom, a drugi krem ​​ili prljavo bež bojom.

Nova kolekcija jesenske obuće nalazi se već na policama Mass trgovina i na webshopu. Svim ovogodišnjim modnim komadima obuće zajedničko je da će se najviše svidjeti onima koji vole udobnost, iako kolekcija iz Massa uključuje i klasičnije modele svih vrsta jesenske obuće koja je prikladna za različite generacije i prigode.

Tenisice sezone i dalje imaju naglašeni potplat koji je često u boji tenisice ili u nekoliko skladnih kombinacija boja. I dalje se pojavljuju logotipi i natpisi koji ovoj obući daju poseban statement. Ne smijemo zanemariti ni retro modele koji se vraćaju u ormare svih ljubitelja mode.

Obavezni “it” komad obuće ove jeseni svakako su gležnjače. Potplati su nešto robusniji i često u boji gornjeg dijela što stvara izgled kao da su napravljeni od jednog komada. U kolekciji se nalaze „chelsea“ modeli ili modeli s vezicama, a istaknutiji imaju i razne dodatke poput kopči ili kamečića. 

I ovosezonske modne čizme uglavnom imaju naglašeni potplat koji je često u boji gornjeg dijela čizme. Neki su modeli malo širi i oblikom podsjećaju na čizme za kišu, dok su drugi uski ili na vezice. 

Važna obavijest! Do 23.10. u Mass trgovini u robnoj kući Minčeta u Dubrovniku zbog trajnog zatvaranja trgovine očekuju vas totalni popusti do čak 70%! Iskoristite priliku i odaberite idealnu obuću za sebe. Svoju Mass obuću i dalje ćete moći potražiti u Mass trgovini u Župi u Dubrovniku.

www.mass-shoes.com  

PROMO

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *