OVO JE PSIHOPATA SA SNIMKE U KOJOJ KOLJU MAČIĆA! SAD PRIJETI I LJUDIMA “Odsjeći ću i vama glavu”!

149

NA DRUŠTVENIM mrežama ovih se dana širi stravična snimka ubijanja mačića nastala prošlog ljeta. 

Kako je objavio srpski pokret Levijatan koji se bavi slučajevima zlostavljanja životinja, snimka je nastala u Lovčiću, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

Jedan od dvojice monstruma sa snimke je Antun Kuzmić

Kako doznaje Index, jedan od dvojice monstruma koji se pojavljuju na snimci brutalnog ubijanja mačića je Antun Kuzmić iz Lovčića. 

On je sve snimao i poticao ubijanje govoreći “Deri, miško”, a nakon što je njegov prijatelj mačiću sjekirom prerezao vrat, a mačić se počeo trzati, vikao je: “Što se ritaš, pička ti materina, što se ritaš?” No tu se nije zaustavio. 

UPOZORAVAMO DA JE SNIMKA VRLO UZNEMIRUJUĆA!

https://www.instagram.com/p/Bw5ChVIFL8i/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Monstrum prijeti ljudima: Odsjeko sam mačiću glavu, a odsjeći ću i vama, pobit ću ti čitavo kućanstvo

S njegovog je Facebook profila, nakon što se snimka pojavila na društvenim mrežama, objavljen komentar s priznanjem monstruoznog čina sa snimke, ali i s prijetnjama svima koji su ga zbog toga prozvali.

Nepismeni i izuzetno vulgarni komentar koji sadrži jasne prijetnje prenosimo u izvornom obliku, točno onako kako je napisan:

“Mamu mav kulturno jebem Uz duznu postovanje vas sve nabijem naduzni kurac Mamu vam jebem cetnicku i ustasku i da vam jebo bog moater i vama i macicima Osjeko sam macicu glavu a osicu i vamama glavu ali nesa sikirom nego sa mortrkom mamamu vam jebem tupoglavu I o me god bude jebo doci cu mu kuci jebacu mu i matere i oca i djete i zivo i mrtvo pobicu ti citaco kucanstvo”, stoji u prijetećem komentaru Antuna Kuzmića. 

Kako doznaje index.hr, sporni je komentar poslan brodsko-posavskoj policiji koja ga je zaprimila te se očekuje njihovo daljnje postupanje. 

Policija je ranije danas potvrdila kako je snimka nastala prošlog ljeta te kako je protiv dvojice mladića podignuta optužnica. Kako doznajemo, jedan od te dvojice mladića je Antun Kuzmić.

Policija: Snimka je nastala 16. srpnja, podignuta je optužnica protiv dvojice mladića

“U vezi snimke koja se širi društvenim mrežama na kojoj se vide muške osobe i okrutno mučenje i ubijanje male mačke, obavještavamo vas da se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje prošle godine, te su protiv dvije osobe u dobi od 21 i 23 godine podnijeli kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja (čl. 205 Kaznenog zakona) Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, temeljem čega su protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podignute optužnice”, stoji u priopćenju policije.

IZVOR: index.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *