PALAČINKE VOLE I VELIKI I MALI: Ovakve još niste vidjeli!

157

Svi volimo palačinke, bilo s marmeladom, nutelom, čokoladom, orasima, sirom. Kakve god, omiljene su na svakome stolu. Ipak, postoje i one malo posebnije, a te nikada dosada niste imali prilike vidjeti. Možete birati palačinke u obliku omiljenog pjevača ili pjevačice, crtanog lika, karikature. Nešto sasvim novo, a gdje ih možete vidjeti i kušati?

Na igralištu u Malim kućicama u Mokošici, na akciji humanitarnog karaktera pod nazivom “Ejna se želi igrati-igrajmo se mi za nju”, a koja će se održati 17.ovog mjeseca, s početkom u podne. Na ovom događanju možete prijaviti svoje četveročlane ekipe, za natjecanje u skakanju u vrećama, potezanju konopa i nošenje loptice u žlici. Nije važno jeste li veliki ili mali, svejedno se možete prijaviti i uživati, zabaviti se, smijati, a i napraviti dobro djelo. Kotizacija za sudjelovanje je samo 30 kuna, a time ćete pomoći maloj, jednogodišnjoj curici oboljeloj od leukemije.

I kako bi rekla poznata reklama, to nije sve: u ovom događaju sudjeluju i bikeri, a pojavit će se i jedan Spiderman.  Možete se prijaviti na broj mobitela: 091 1672 641 ( Sanja ), do petka, 15.studenog. Organizatori ovog hvalevrijednog događaja kažu kako će biti i još iznenađenja, stoga, nemojte propustiti ovu nedjelju biti u Mokošici! 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *