POBJEDA! Lucija Ćirić-Bagarić osvojila 25.000$ vrijedni turnir

611

Sjajnu formu i odlučnu igru na 25.000$ vrijednom ITF turniru u danskom gradu Lucija Ćirić-Bagarić zaokružila je pobjedom u finalu. U finalnom teniskom ogledu Lucija je nadjačala Belgijku Hanne Vandewinkel rezultatom 2:0 u setovima (6:3, 7:5) i tako ostvarila najveći uspjeh karijere – prvu osvojenu dvadesetpeticu.

Nakon odlične igre u Estoniji i odigranog pojedinačnog finala i finala parova, Lucija je dominantnu igru pokazala i na ovom turniru. Ljetne pauze, kako kaže, neće biti, jer turnira sad ima mnogo, a dobra forma, uspješnost na terenu, novi bodovi i ulazak u top 300 tenisačica svijeta glavna su joj motivacija za daljnja putovanja. Naime već ovog utorka Lucija će zaigrati na ITF 25 turniru u Osijeku.

Ovo je najveći uspjeh moje seniorske karijere i sretna sam što se trud i rad na pripremama za ovu ljetnu sezonu vidi i na terenu. Osjećam se odlično i uživam u igri, što se vidi i po rezultatima. Ova pobjeda je baš ono što mi je trebalo, kao potvrda da idemo u dobrom smjeru. Nastavljam istim, jakom tempom dalje i dat ću sve od sebe da se ovaj niz nastavi.“ – nakon pobjede u finalu rekla je Lucija Ćirić-Bagarić.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *