S radionicama modelarstva i pirografije nastavlja se STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik

403

Nakon uspješnih i dobro posjećenih LEGO igraonica i LEGO radionica Obnovljivi izvori energije, ovaj petak i subotu 8. i 9. srpnja nastavlja se STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik.

Sljedeće na redu su radionice modelarstva i pirografije. Radionice su namijenjene djeci i mladima (od 5. razreda osnovne škole, srednjoškolce i starije). Organizatori mole roditelje da ne prijavljuju mlađu djecu. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/stem-ljeto-cmd/

Radionice u trajanju 90 minuta će se održati u sljedećim terminima:

Modelarstvo i pirografija – petak 08.07. u 09:00
Modelarstvo i pirografija – petak 08.07. u 11:00
Modelarstvo i pirografija – subota 09.07. u 09:00
Modelarstvo i pirografija – subota 09.07. u 11:00

Tema radionica je izrada drvene košare od šperploče. Polaznici će ispilati šperploču u obliku košare na modelarskim pilicama, a zatim oslikali postupkom pirografije.Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.

Prijave na ostale radionice će se otvarati po tjednima kada budu definirani termini.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kutlure Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa svojim članicama udrugama tehničke kulture u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *