Samo u proteklom vikendu dogodilo se 13 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teže ozlijeđeno

291

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 15 prometnih nesreća s ozljeđenim osobama u kojima je šest osoba teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je 9 prometnih nesreća.

Samo u proteklom vikendu, na prometnicama ove Policijske uprave dogodilo se 13 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teže ozlijeđeno.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u ranim jutarnjim satima jučer, 3. srpnja, kada je 63-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka u Zatonu, tijekom kretanja državnom cestom, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u vozilo zagrebačkih regsiatsrkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 66-godišnjak, a čije se vozilo uslijed udara, prevrnulo na bok.

Osobno vozilo 63-godišnjaka koje je izazvalo prometnu nesreću je, nakon udara, nastavilo kretanje i udarilo u još jedno osobno vozilo koj je uslijed kočenja i skretanja s putanje udarilo u kameni zid.

U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobio je 66-godišnjak.  

Obzirom na početak turističke sezone i vrlo intenzivan promet na cestama, svakako sugeriramo svim sudionicima u prometu da na vrijeme planiraju svoja putovanja i budu strpljivi tijekom vožnje uz preporuku da se pri tom pridržavaju prometnih propisa i na taj način zaštite svoje živote i živote ostalih sudionika u prometu. 

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *