‘ŠAPTOM PADE DNEVNIK’ Zbog ‘havarije s tehnikom’ Dnevnik HTV-a prvo bez tona, poslije i bez slike

335

Dnevnik HTV-a s emitiranjem je krenuo kao i uvijek u 19 sati. Međutim bez tona. Kasnije je nestalo i slike, tako da su gledatelji desetak minuta nazočili ‘padu’ središnjeg HTV-ovog Dnevnika.

Kad je Dnevnik konačno krenuo urednica i voditeljica Mirjana Posavec objasnila je kako se dogodila ‘havarija s tehnikom’.

– Poštovani gledatelji, dobro večer još jednom. Ovaj put javljamo se iz drugog studija. To su te  situacije koje se mogu dogoditi u emisijama uživo. Ovaj put dogodila se teška havarija u našoj tehnici zbog čega ponovno počinjemo s dnevnikom i prvim prilogom – rekla je Posavec.

Na društvenim mrežama mnogi su iskoristili situaciju da se narugaju. Tako jedan korisnik piše ‘Znači napokon je dnevnik HTV-a postao gledljiv’, drugi je dodao kako ‘nemaju para za opremu’. ‘To oni samo provjeravaju dali ih vas svo troje gledatelja pratite’ komentar koji očito aludira na neke na vlasti. I jedan korisnik koji je zaključio kako je ovo ‘Najboljih 10 minuta ikad’.

HRT se naknadno ispričao gledateljima zbog prekida u emitiranju središnjeg Dnevnika HTV-a.

 
 – Zahvaljujući brzoj reakciji mjerodavnih službi te uredničke i tehničke ekipe emisija je u svega nekoliko minuta u cijelosti premještena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtog programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) iz kojega je uspješno nastavljeno njezino emitiranje. Hrvatska radiotelevizija ovom prigodom zahvaljuje svim gledateljima na razumijevanju te svojim zaposlenicima na brzoj reakciji, zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premještanje emisije i njezino daljnje nesmetano emitiranje –  stoji u isprici HRT-a.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *