Sretno vam bilo Getaldići!

78

Nekad je u školu u Grad išlo jako puno učenika, po tridesetak u svakom razredu. Danas škola broji puno manje djece, ali odolijeva vremenu. Tamo odrastaju divna djeca, uz pomoć svojih učitelja i profesora. Završila je još jedna školska godina, a osmaši zauvijek napuštaju klupe osnovne škole.

“Upisujete se u srednju školu i oni tamo vide samo vaše ocjene na papiru, ali ne vide kako ste dobri sportaši, glumci, pjevači, kako imate mnogostruke talente, kako ste uvijek spremni pomoći drugima.”, rekla je ravnateljica škole Marina Getaldića, Silvana Perić Bjelovučić ovom naraštaju osmaša, a potom im podijelila nagrade za najbolje učenike i sportaše među njima.

Ovom prilikom uručen je i ček od 11.500 kuna predsjednici Udruge za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, Doris Mišić. Novce su prikupila djeca i djelatnici škole na aukciji radova na temu svetog Vlaha koju su organizirali povodom dana škole.

Za kraj svaki je osmaš na ceduljicu napisao svoju želju, koju su vezali za balon i zajedno pustili u nebo. Sretno vam bilo, Getaldići u vašem daljnjem životu!

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *