Stanovnici Lapadske obale danas prosvjeduju ispred Marine Frapa

536

Priopćenje stranke Srđ je grad prenosimo u cijelosti:

”U travnju 2021. godine u programu SJG za predstojeće lokane izbore naveli smo: 

“Pokrenut ćemo sve procedure kako bi se raskinuo koncesijski ugovor s Marinom Frapa  zbog neispunjenja obveze dobivanja uporabne dozvole, kako bi Grad Dubrovnik postao  vlasnik marine. Učinit ćemo sve sve da nakon raskida koncesijskog ugovora sve ono što  

nagrđuje okoliš ovog vrijednog lokaliteta sruši, a osnovnu ćemo njenu izgrađenu infrastruk turu pretvoriti u komunalnu lučicu s vezovima za građane. Time ćemo riješiti goruće pitanje  nedostatka vezova koje građane muči i ispraviti veliku nepravdu koju im je napravila  Vlahušićeva, ali i nastavila raditi ova Frankovićeva gradska vlast.” 

Stanovnici Lapadske obale pozvali su nas na prosvjed koji danas, ponedjeljak 14.2.2022.,  organiziraju stanovnici toga dijela Lapada ispred ulaza u marinu Frapa s početkom u 16.00.  Kao i do sada, ne samo u slučaju Lapadske obale, odazivali smo se na organizirane prosv jede građana kada bismo vidjeli da iza tih prosvjeda stoji javni interes. Tako će biti i danas. 

Ovim putem pozivamo i druge građane i aktere na političkoj sceni grada Dubrovnika  da svojim prisustvom na prosvjedu obrane javni interes i jasno iskažu svoje nezadovoljstvo postupcima vlasnika marine, koji priječi izvođenje radova rekonstrukcije Lapadske obale. ”

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *