Stanovnici Mokošice “zahvalili” gradonačelniku

1375

“Zahvalu” gradonačelniku koju su poslali stanovnici Mokošice prenosimo u cijelosti:

Hvala gradonačelniku što je ozbiljno razmotrio zabrinutost svojih građana koju su mu izrazili pisanim putem  23.06. i 06.07. 2021.

Hvala što je izišao na teren, razgovarao s građanima, sagledao problem s obje strane  i time nam iskazao poštovanje.

Hvala što nam  je pokazao da vodi brigu o očuvanju jedinstvene krajobrazne, prirodne i kulturno-povijesne  baštine svoga grada.

Hvala što je prepoznao  vrijednost koju je ova generacija betonom, kao i svaka prethodna kamenom, utisnula na baštinjenu prošlost i na artefakte koji je povezuju s prošlošću.

Hvala što nam je pokazao sve valjane dozvole za građenje u zaštićenom području, odnosno zaštićenom krajobrazu.

Hvala što nam je pokazao ispravnost  pri projektiranju, provođenju stručnog nadzora nad građenjem i izvođenju radova, i tako nas umirio da nije bilo postupanja  protivno propisima ili opće priznatim pravilima struke i da ne trebamo strahovati za svoj život, zdravlje i imovinu.

Hvala što nam je pokazao sve zakonom propisane mjere zaštite koje su poduzete kako bi se spriječilo otpuštanje,  unošenje  ili ispuštanje tvari u more kojom se može trajnije ili u znatnoj mjeri ugroziti njegova kakvoća mora ili se mogu u znatnoj mjeri ili na širem području ugroziti životinje, bilje ili gljive, ili se može ugroziti život ili zdravlje ljudi.

Hvala što nam je pokazao poznavanje riječi dijalog i demokracija.

Neizmjerno mu hvala što nas je na primjeren način, pravodobno, potpuno i točno informirao.

 

Stanovnici Mokošice

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *