Na humanitarnom koncertu “Za Ivanu” u Župi dubrovačkoj skupljeno 46000 kuna!

759

Kako smo i najavljivali u Župi dubrovačkoj organiziran je humanitarni koncert “Za Ivanu”, na kojem je prikupljeno velikih 46000 kuna!

Prenosimo pismo zahvale jedne od organizatorica, Marine Lučić u cijelosti:

Hvala Vam svima u svoje ime osobno i u ime svih mojih dragih mama sto sam okupila u grupi Mame župe dubrovačke. Hvala vam od srca na podršci, savjetima pa i kojoj ružnoj riječi.

Svaka suza, svaka kaplja znoja ,svaki korak, svaka neprespavana noć, isplatla se. Hvala Vam što ste vjerovale u mene i dale mi povjerenje. Ali, nisam sama uspjela, uspjele smo zajedno. Veliko hvala što su se mom pozivu odazvali klapa Kaše, KUD Marka Marojice, KUD Stjepan Radić iz Pridvorja, Župskim mažuretkinjama, hvala i ženskoj klapi Linđo koja je prihvatila poziv za sudjelovanje na ovom humanitarnom koncertu, ali su nažalost bile spriječene sudjelovati.

Hvala našoj zaštitnici župe Mandaljena, sv.Mariji Magdaleni koja nam je bila na pomoći. Hvala našem župniku Vilimu na pomoći i suradnji. Hvala sponzorima kojih je bilo jako puno, da ih ne spominjem pojedinačno jer bi mogla kojeg preskočiti veliko hvala na donacijama. Od srca hvala Dubrovačkoj televiziji koja nas je popratila, hvala gosparu Pasku Tomaš i voditelju Emerson De Souza Cruz. Ma hvala vam svima što ste na bilo koji način pridonijeli ovoj hvalevrijednoj akciji.

Idemo dalje u nove pobjede, nema predaje. Za našu Ivanu prikupilo smo više od očekivanog. Želimo joj brz i uspješan oporavak a njezinoj obitelji hvala što su dozvolili da njihovu bol podijelim sa svima vama i pomognemo. Hoćemo mi opet. Kako moji Konavljani kažu hoće ako Bog da!Amen Dabogda!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *