TJEDNA PONUDA POSLOVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

839

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 2.6. Od kandidata se očekuje ljubaznost prema kupcu i kolegama, spremnost na učenje te urednost, točnost, snalažljivost i fleksibilnost. Poslodavac omogućuje program obuke, naknade za noćni rad, praznike i nedjelje, popuste i slično. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Rok prijave je 1.6. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani prijavite se čim prije klikom na link.

Villa Dubrovnik d.d. traži pomoćnog radnika u domaćinstvu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 26.5. Potrebna je minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od šest mjeseci. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Klarisa d.o.o. zapošljava voditelja prodaje u suvenirnici (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.5. Traži se osoba odgovorna za svakodnevno poslovanje, kontrolu troškova i osiguravanje zadovoljstva gostiju. Posao obuhvaća i upravljanje rasporedom rada u skladu s proračunom. Provjerite detalje ovdje.

Kalvados traži referenta u prodaji (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje putem linka.

Srebro ekskluziv d.o.o. traži promotora prodaje – prodvača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 25.5. Traži se spremnost na terenski rad i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje putem linka.

Alterm zapošljava servisera klimatizacije i rashladnih sustava (m/ž). Lokacija rada je Metković, a prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća servisiranje klimatizacijskih sustava i uređaja te rashladnih sustava. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

Dida Trade d.o.o. traži konobara (m/ž). Lokacija rada je Slano, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Provjerite detalje ovdje.

Anker grupa d.o.o. traži nadzornika domaćinstva (m/ž) u Lopudu. Potrebno je više izvršitelja, a prijave se zaprimaju do 26.5. Od kandidata se očekuju najmanje tri godine iskustva rada na istoj ili sličnoj poziciji, najmanje srednja stručna sprema, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te visoka razina komunikativnosti i odgovornosti. Potrebne su organizacijske i voditeljske sposobnosti. Provjerite detalje putem linka.

Metropolis d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.5. Potrebna je minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *