MARKO GILJAČA: Nakon 12 godina lošeg upravljanja županijom, vrijeme je da damo priliku nekom novom!

1508

Kandidat za župana stranke Srđ je grad Marko Giljača nije ušao u drugi krug lokalnih izbora, ipak zadovoljni su ostvarenim uspjehom na županijskoj razini.

-Ulazak troje naših vjećnika u Županijsku skupštinu smatramo uspjehom koji predstavlja početak promjene koja je potrebna jugu Hrvatske. Zahvaljujemo svima koji su izašli na izbore i sudjelovali u njima. Držimo da smo time dobili priliku izgraditi povjerenje građana i u budućnosti predstavljati stvarnu promjenu koja nam je potrebna.

Kandidat Most-a Božo Petrov pozvao vas je da mu pružite podršku u drugom krugu protiv HDZ-ovog Nikole Dobroslavića.

-Pred nama je drugi krug izbora za župana u kojem pozivamo sve građane da izađu na izbore. Nakon 12 godina lošeg upravljanja Dubrovačko – neretvanskom županijom, vrijeme je da damo priliku nekom novom. Ne dopustimo da nam manjina ovisna ili zaslijepljena HDZ-om odlučuje o smjeru kojem će se razvijati jug Hrvatske. Izađimo na drugi krug i izaberimo opciju koja neće uništiti Malostonski zaljev izgradnjom Lučinog razdolja, koja će smanjiti obuhvat sportsko-rekreacijskog centra na Srđu, proglasiti deltu Neretve Parkom prirode… Vjerujem da građani koji su nama dali podršku ne trebaju šalabahtere za koga glasati, ali sam uvjeren da će prepoznati kako je potrebno izaći na izbore i ne dopustiti da nam drugi određuju budućnost.
Kao što od početka govorimo, ne želimo s nikim ići u koalicije klasičnog tipa, ali smo spremni podržati svaki dobar i kvalitetan prijedlog, bez obzira od koga dođe. Sigurno bi bilo zanimljivo jednom vidjeti kako bi izgledalo imati izvršnu vlast koja će za svaki projekt morati uvjeriti vijećnike u potrebu potpore. Nadamo se kako će sastav buduće Županijske skupštine biti aktivniji i zainteresiraniji za rad, argumentiranu raspravu i sučeljavanje ideja u cilju kvalitetnijih rješenja za našu županiju.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *