Tjedna ponuda poslova

474

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!
Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i
tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne,
odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac osigurava uniformu i radnu obuću, edukaciju i stjecanje radnog iskustva. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se
prijaviti do 04.10.2023. putem brze prijave.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i
mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se putem linka.
Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

PANTARUL d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme te djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 14.10.2023.
putem linka.

LIBERTINA DUBROVNIK d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač (m/ž). Radi se o dostavi uredskog materijala. Poslodavac nudi djelomično plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 13.10.2023. putem linka.

AUTOTRANS d.d. zapošljava Vozača autobusa (m/ž) u Orebiću. Opis posla uključuje prijevoz putnika u domaćem (županijski i međužupanijski, prijevoz učenika i radnika, povremeni prijevoz) u
međunarodnom cestovnom prijevozu. Prijavite se putem linka do 15.10.2023.

INTERNATIONAL EVONA d.o.o. zapošljava blagajnika u automat klubu (m/ž) u Dubrovniku. Glavni zadatak ove pozicije je vršenje uplata i isplata novca. Poslodavac nudi zajednički smještaj za djelatnike. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 30.09.2023.

VITA BELLA d.o.o. traži Pizza majstora (m/ž). Od kandidata se očekuje minimalno 5 godina iskustva rada na krušnoj peći. Poslodavac nudi zajednički smještaj te isplaćuje naknadu za prijevoz u cijelosti.
Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) u Dubrovačko-
neretvanskoj županiji. Poslodavac osigurava iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *