TJEDNA PONUDA POSLOVA: Evo koji poslovi se nude u našoj županiji

632

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Boutique Hotel Marco Polo traži domaćicu u vili (m/ž) – Room Attendant / Breakfast Attendant at Villa (m/f). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 26.2. Poslodavac nudi rad u luksuznom objektu s maksimalno 15 gostiju, 13 iznadprosječnih plaća, osiguran smještaj i jedan obrok u objektu. Od kandidata se traži komunikativna, vedra i pedantna osoba u dobroj fizičkoj kondiciji. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Konoba „Maestral“ zapošljava kuhara, chef de partie (m/ž). Mjesto rada je Okuklje, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost zajedničkog smještaja. Provjerite više na linku.

Ivan Vuletić, obrt, traži vozača cisterne (m/ž) u Metkoviću. Prijaviti se možete do 10.2. Potreban je položen ADR. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Obšivač zapošljava inženjera gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave se zaprimaju do 31.3. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta, organiziranja izvođenja radova po gradilištima, kontroliranja i koordiniranja rada gradilišta. Poželjno je imati upis u imenik ovlaštenih voditelja građenja. Traže se vještine rada u MS Office paketu, AutoCAD-u i snalaženje na internetu. Više na linku.

Alfaplan d.o.o. zapošljava tehničara arhitektonske ili građevinarske struke (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Očekuje se srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Babić pekara d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Orebiću. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave se zaprimaju najkasnije do 17.2. Posao obuhvaća komunikaciju i posluživanje kupaca, rad na blagajni, pripremu i pečenje proizvoda te brigu o higijeni i čistoći. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

Klimaterm, obrt, zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.2. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

DC-ING d.o.o. zapošljava na poziciji instalater tehničke zaštite, ozvučenja, računalne mreže (m/ž). Mjesto rada je Brašina, a rok prijave 28.2. Potrebna je spremnost na terenski rad i poznavanje rada na računalu. Očekuje se srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Saznajte detalje putem linka.

Split Cargo d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji glavni skladištar / viličar (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 1.3. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje o poziciji ovdje.

Eurolex zaštita d.o.o. traži zaštitara/ čuvara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.2. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeo vrijeme. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *