VEČERAS U STONU: Posjetite i ovogodišnju Buzarijadu i probate razna jela pripremljena od morskih plodova

309

Nadaleko je poznato kako se u najboljim školjkama može uživati na poluotoku Pelješcu, stoga su upravo školjke i morski specijaliteti idealna prilika da posjetite i ovogodišnju Buzarijadu i probate razna jela pripremljena od morskih plodova, ali naglasak će biti na mušuli (dagnji), odnosno buzari od mušula. Ovu večer u Stonu ispuniti će miris mušula, šest ekipa će se natjecati u pripremanju najbolje buzare od mušula kako bi zadivili sve prisutne  posjetitelje svojim kulinarskim umijećem, a jedna od buzara pripremati će se u posudi od čak 260 litara. 

Posjetitelji će moći degustirati i vrhunska pelješka vina, autohtone proizvode lokalnih proizvođača i uživati u zvukovima dalmatinske pjesme unutar stare stonske jezgre. 

Vidimo se u Stonu! 

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *