UDRUGA LUKJERNICA poklanja izložbu svojih korisnika svim našim sugrađanima! Uživajte!

608

Iz Udruge  za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života Lukjernica imaju obavijest za svoje članove:

Dragi svi, iako nas je ova trenutna situacija privremeno fizički razdvojila mi smo i dalje tu za vas. Iskoristit ćemo sve što nam tehnologija pruža i družiti se virtualno te vam biti na raspolaganju. Iskoristite ovu situaciju za druženje s vašim bližnjima, čitajte, igrajte društvene igre, budite kreativni, slikajte i osmislite za nas nove prijedloge. Mi smo tu i dalje da vam budemo oslonac i podrška. A kad ovo sve prođe družit ćemo se i raditi kao i do sad, još i više. Pozivamo sve naše korisnike a i ostale građane koji su u potrebi da se jave na naš dežurni telefon 097 659 0377 koji će biti na raspolaganju svakog dana od 10-16.

Iz Udruge Lukjernica svim sugrađanima poklanjaju dio fotografiranih radova s njihove zadnje izložbe “Putovanje kroz povijest, upoznajmo i čuvajmo našu baštinu”, koju su njihovi korisnici sjajno odradili. Uživajte!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *