VALENTIN DUJMOVIĆ: Neću bježati od odgovornosti da budem kandidat za župana

438

Predizborna kampanja zapravo je, koliko god kandidati to negirali, već počela. Obećava se na sve strane, aktiviraju se ljudi, pa se zovu i oni koji nemaju veze s politikom nego su možda popularni na društvenim mrežama. Na listama će nam mnoga imena biti iznenađenje, ali ćemo vidjeti i neka stara i većini poznata lica.

Valentin Dujmović, nekadašnji partner Andra Vlahušića i protukandidat Matu Frankoviću na prošlim izborima za dubrovačkog gradonačelnika, predsjednik je županijskog HNS-a i zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda.

Povodom medijskih napisa, a i kuloarskih priča pitali smo ga ima li se namjere kandidirati za župana Dubrovačko-neretvanske županije?

-Ukoliko se ne uspijemo dogovoriti sa SDP-om oko koalicije izlazimo sami i imati ćemo svog kandidata za župana. Ukoliko županijska organizacija tako odluči neću bježati od odgovornosti da budem kandidat za župana. U protekle četiri godine sam kroz Hrvatske vode napravio puno za sve žitelje naše županije posebno u zaštiti okoliša izgradnji sustava odvodnje i vodoopskrbe i to će upravo biti naša platforma na lokalnim izborima. Dubrovnik je najveći grad u županiji i tu će se voditi bitka za najviše glasova pa ćemo i mi naravno značajan dio kampanje usmjeriti na Dubrovnik i okolicu ali naravno nećemo zaboraviti niti ostatak županije od Metkovića do Lastova.

U narednih petnaestak dana ćemo imati odluku idemo li samostalno ili u koaliciji. Nikomu nećemo biti privjesak, a ako budemo išli samostalno to će svi akteri na političkoj sceni jako dobro vidjeti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *