Warm up party DU-EL Festa danas na Coralu

102

Dubrovnik Electronic Festival samo što nije počeo. Danas od 15:30 sati službeno počinje prvo  dnevno izdanje DU-EL Festa koje se održava na plaži Coral. Doživite sve čari zabave na plaži i ne propustite prvi dan jednog od najboljih elektronskih festivala na Jadranu.

Za DJ pultom mijenjat će se DJ Jacky, DJIVO i Brigita. Gutači vatre, plesno produkcijski show atraktivnih plesačica, konfete samo su neki od detalja koje će upotpuniti atmosferu. Sudeći prema vremenskoj prognozi, popodne će biti sunčano, stoga svakako svratite na plažu Coral i uživajte u odličnoj zabavi jedinstvenog projekta ovogodišnjeg izdanja DU-EL Festa.

Ove godine sve ljubitelje elektronske glazbe očekuje punih pet dana i pet noći neprekidne zabave koju nudi DU-EL Fest.  Veliko otvaranje Festivala je u srijedu, 10. srpnja kada nastupa Roger Sanchez i Kristen Knight.

Ulaznice su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati i u Casablanca baru u staroj gradskoj jezgri svake večeri od 20:00 sati. Iste su dostupne i na plaži Coral. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt broj 098 533 531.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *