Zbog tragično preminulog dječaka u Kninu Dan žalosti: Čekaju se rezultati obdukcije

322

Zbog jučerašnje tragedije u kojoj je život izgubio petogodišnji dječak kojeg je otac ostavio u zaključanom automobilu, Knin je donio je odluku da u četvrtak bude proglašen Dan žalosti, potvrđuje zamjenica gradonačelnika Kristina Perić:

– Donijeli smo odluku, sutra će biti proglašen Dan žalosti zbog jučerašnje tragedije koja nas je sve zatekla.

Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije, poručio je da policija neće izlaziti s detaljima dok ne završi obdukcija. Više detalja trebalo bi biti poznato tijekom današnjeg dana.

Mediji koji se pozivaju na izjave svjedoka navode da je otac, inače profesionalni vojnik, otišao na posao ne shvativši da dječaka koji je zaspao na zadnjem sjedištu vozila nije odvezao u vrtić te je mališan ostao u zaključanom automobilu dok je on otišao u vojarnu.

Oko 15 sati majka je došla po dječaka ali kako ga nije zatekla u vrtiću nazvala je supruga. On je bio uvjeren da je dječaka tamo ostavio pa su se čak i pregledavale snimke nadzornih kamera. Kada je shvatio da dječaka nije ostavio u vrtiću, otrčao je prema automobilu, otključao ga i pronašao sina bez svijesti. Pokušao ga je reanimirati, no dječaku više nije bilo spasa.

Oko 16 sati stigle su i hitne službe. Konstatirana je dječakova smrt, a otac je priveden na policiju.

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *