Zimske radosti i promotivne izvedbe u teatru!

230

Dubrovački zimski festival je započeo ovaj vikend a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednje mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! “Odjenuti” gole” prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30h uz cijenu ulaznice od 30kn.

“Odjenuti gole” u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Prva rečenica je ‘stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela’, koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens – meta teatralnost – što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.
IGRAJU: Ersilia Drei – NIKA LASIĆ, Franco Laspiga – BERNARD TOMIĆ, Grotti – HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota – ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle – EDI JERTEC, Onoria – MIREJ STANIĆ, Emma – NINA HLADILO.

 
Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *