ZNAK PRIJATELJSTVA Iz Vukovarsko-srijemske županije stiglo pet tona domaćih jabuka

245

U Dubrovnik je danas stiglo pet tona jabuka kao znak prijateljstva iz Vukovarsko-srijemske županije, a jabuke su podijeljene ustanovama koje skrbe o najosjetljivijim skupinama našeg društva.

Ovom pošiljkom jabuka s lokalnih OPG-ova naša najistočnija županija uzvraća poklon od deset tona mandarina koje su početkom tjedna stigle u Vukovar, a koje Dubrovačko-neretvanska županija tradicionalno poklanja od 2010. godine.
”Naše prijateljstvo mi smo iskazali i ove godine s deset tona mandarina, a oni su nam uzvratili s jabukama. Veliko nam je zadovoljstvo proslijediti ih ustanovama koje brinu o djeci, osobama s potrebama, humanitarnim društvima i Caritasu”, rekao je župan Dobroslavić.
U ime vukovarsko-srijemskog župana Boža Galića, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Darko Dimić istaknuo je kako je ove godine ostvarene ”dvosmjerna komunikacija”.
”Nadam se kako će ovaj naš primjer slijediti i drugi u Republici Hrvatskoj, kao i da će ova suradnja “zelene” i “plave” Hrvatske biti pozitivan primjer i u gospodarstvu u budućnosti”, rekao je pročelnik Darko Dimić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *